//super awesome ! Space.
About Link Tagboard Entry Follow

appy birthday, dad :]
Tuesday, 14 February 2012 » 22:22 » 0 comments
hai hai :] eh eh, salah. Assalamualaikum :) nie haaa, excited sangad nak story kat awak awak semua :D haha :]


pada tarikh 14 February, maybe itu adalah tarikh yg sangad sangad pasangan suka. dan, tarikh ini jugaa, beratus ratusan anak dara sunti telah hilang dara. ahhh, gila --' pada saat awak awak semua sdg celebrate it * untuk org luar negara je kod :) *, maaflah, saya tak sambut pun. saya umat islam wakk. HARAM untuk menyambutnya. 

okay, berbalik pade topik, pada tarikh 14 february, awak awak semua sambut valentine day, saya dan siblings saya celebrate birthday dad kami :] --> RASHID ZAKARIA <--
haaa, saya sayang sayang ayah saya :D awak awak semua, cuba ingadkan balik acanee awak awak semua sambut birthday gf atau bf awak awak semua, lain kankan dgn korang sambut birthday parents korang sendiri. mesti kalau dgn bf atau gf korang lg gempakk --'

saya nak awak awak semua tahu yg saya sangad sangad sayang dad saya :D

haha, aku and siblings aku kumpul duit. sorang 10 hingget. ahh, habis duit aku. takpe takpe. dad agie banyak keluar kan duit untuk kitaorang. abaikan ituu ~  aku dgn kakak aku berhijrah sebanyak 5 buah kedai kek dan roti. dan, LALUNA menjadi pilihan :) punyalah call dad aku manyak kali suruh dad balik, still dekat bpmall, dia tgh betulkan handphone dia yang tibatiba rosakk xD then, dapat call. dad says, ontheway balik dah. punya lah kelam kabut kakak aku. dia turun and says ' cepad, ayah dah nak sampai ! ' sesampai jea kat bawah, senyap terus dia.
-______________________-
ayah dah balik --' ayah tengok kakak aku dgn pelik and says ' kenapa awak nie? '  kakak aku pun ketawa sambil naik atas. lepaklepak kat atas, aku gie turun bawah ..
-______________________-
 ' kakya, turun kejap! " kakak aku ckap ' apa dia?! ' pastu dia pun turun. kitaorang siapkan semuanya. then, ' LIGHTER MANA?! ' tak jumpa lighter waktu tu. terpakse naik atas, sbb lighter nya kat atas. haha, dah sampai atas, nmpak dad aku tengah seboksebok dgn phone dia. okay, dah jumpa lighter, turun bawah balik! dah turun tu, gie pasang lilin and so on lah kan? thenthen, kakak aku suruh haiqal panggil dad turun bawah. dgn lampu semua tertutup, * dad dah smpai bawah * kitaorang says, happy birthday ayah :* nah, amik picture nieee :]


kami menunggu dengan penuh debaran tawtaw :D 


ini dia ayah saya yg tercinta. 
I LOVE YOU 
for the rest of my life. 
I SWEAR :*

keknya bentuk love, pandai tak aku ngan kakak aku pilih ? heee :D


this is Rashid Zakaria's own. 
yaaa, i know this is a nice cake :D
Dad, wish you all the best in your life and i hope you'll get whatever you want. I DO LOVE YOU and I DARE TO SWEAR THAT I WILL LOVE YOU TILL MY LAST BREATHE, get it?
bestkan kalau tiaptiap hari ataupun tiaptiap tahun dapat celebrate birthday parents kita? jangan dok celebrate gf bf punya jea --' kek tuu sangad sedap :D serious. tak rugi kalau beli. mcm ICE-CREAM pun ada tawtaw :D 




Newer